A'PEN OP WIELTJES

Lenen en ruilen van kinderfietsen op drie locaties in Antwerpen

Welkom

Een kinderfiets is leuk en handig. Maar fietsen zijn ook duur en worden vaak snel te klein. Bij A’pen op Wieltjes leen je voor een klein bedrag een kinderfiets voor één jaar. Als de fiets te klein wordt, ruil je hem voor een groter model.

Je kan ons vinden op drie verschillende uitleenlocaties: Antwerpen-Noord, Deurne-Noord of Borgerhout. Vrijwilligers bemannen de locaties en herstellen de fietsen ter plaatse.

Kom gerust eens een kijkje nemen!

BELANGRIJK NIEUWS

Het is zover, na meer dan 5 jaar geven we de A'pen op Wieltjes fakkel door.

Vanaf nu neemt Beweging.net onze werking over.

Wij fietsen vanuit Vormingplus regio Antwerpen richting andere projecten, een nieuw beleidsplan en binnenkort ook een nieuwe naam!

Vandaag willen we toch nog eens de helpende handen van onze vrijwilligers, collega’s en partners in de bloemetjes zetten. Wat begon met een zot idee in de woonkamer werd verder gedragen door jullie allemaal.

Zonder jullie waren we nooit aan die drie uitleenlocaties geraakt, hadden we nooit al die ouders verder kunnen helpen en hadden er een heleboel kinderen niet kunnen fietsen in en rond Antwerpen.

Dankjulliewel voor de fijne momenten, de constructieve feedback, de vele fietsdonaties, de waardering door de sponsorcentjes, de tips en tricks rond toeleiding, de vertaalhulp, de fijne reacties… en vooral een dikke grote digitale knuffel aan alle enthousiaste kids die we zagen passeren.

Er was niets zo deugddoend als jullie blije gezichten.

Blijven fietsen allemaal,

Liefs,

A’pen op wieltjes

OPGELET! Wegens de nieuwe Corona maatregelen zijn we voorlopig zeker tot begin maart 2021 gesloten.

Blijf je graag op de hoogte van onze werking? Like ons op Facebook of volg ons op Instagram.